Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

NOVES TITULACIONS NÀUTIQUES - tglanautica

NOVES TITULACIONS NÀUTIQUES

La NauticaUs informem que des del 12 de gener del 2015 han canviat els Títols en navegació d’esbarjo i professionals.

PODEM COORDINAR AMB L’ESCOLA NÀUTICA  LA CONVALIDACIÓ AIXÍ  COM PER A LA REALITZACIÓ DE LES PRÀCTIQUES  QUE ES REQUEREIXIN.

LES NOVES TITULACIONS

La Generalitat ja està preparada per expedir les noves titulacions nàutiques. Els canvis i noves atribucions es poden sol·licitar a partir de l’11 de gener.

Les noves atribucions són:

SENSE TITULACIÓ – Fins a 5 m.- a motor  i 6 m. a vela, navegació diürna. Motor fins a 11,26 KW (15,3 CV) i 18 anys d’edat.

AUTORITZACIÓ FEDERATIVA (Titulín) :  Fins a 6 mts., navegació diürna i fins a 40 KW (54,36 CV)  en zones delimitades per Capitania. No es realitzaran proves per a la seva obtenció.   El que en siguin titulars mantindran les seves atribucions  i si realitzen 4 h. De pràctiques podran sol·licitar la Llicència de Navegació.

LLICÈNCI DE NAVEGACIÓ :  Fins a 6 mts., Navegació diürna. Potència motor adequada embarcació. Fins a 2 milles. Governs de motor nàutiques calasse C, 16 anys d’edat amb consentiment. Per l’obtenció 2 h,. de Teoria i 4 h. De  Pràctiques de seguretat i navegació. NO HI HA EXAMEN.

PATRÓ DE NAVEGACIÓ BÀSICA DE MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 8 metres d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 5 milles de la costa i govern de motos nàutiques.

PATRÓ D’EMBARCACIONS D’ESBARJO A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a  metres 15 d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 12 milles de la costa, navegació entre illes dins dels arxipèlags balear i canari, i govern de motos nàutiques. Si es realitzen 24 hores més de pràctiques reglamentàries de navegació es podran portar embarcacions d’esbarjo de fins a 24 metres d’eslora i es podrà fer la navegació entre la Península i les Illes Balears.

PATRÓ DE IOT A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, fins a 150 milles de la costa i govern de motos nàutiques.

CAPITÀ DE IOT A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, vaixells d’esbarjo, sense limitació geogràfica i govern de motos nàutiques.

El canvi s’haurà de sol·licitar a l’Administració que el va expedir.

Start typing and press Enter to search

Serveis Nauticstg la nautica