NOVES TITULACIONS NÀUTIQUES

La NauticaUs informem que des del 12 de gener del 2015 han canviat els Títols en navegació d’esbarjo i professionals.

PODEM COORDINAR AMB L’ESCOLA NÀUTICA  LA CONVALIDACIÓ AIXÍ  COM PER A LA REALITZACIÓ DE LES PRÀCTIQUES  QUE ES REQUEREIXIN.

LES NOVES TITULACIONS

La Generalitat ja està preparada per expedir les noves titulacions nàutiques. Els canvis i noves atribucions es poden sol·licitar a partir de l’11 de gener.

Les noves atribucions són:

SENSE TITULACIÓ – Fins a 5 m.- a motor  i 6 m. a vela, navegació diürna. Motor fins a 11,26 KW (15,3 CV) i 18 anys d’edat.

AUTORITZACIÓ FEDERATIVA (Titulín) :  Fins a 6 mts., navegació diürna i fins a 40 KW (54,36 CV)  en zones delimitades per Capitania. No es realitzaran proves per a la seva obtenció.   El que en siguin titulars mantindran les seves atribucions  i si realitzen 4 h. De pràctiques podran sol·licitar la Llicència de Navegació.

LLICÈNCI DE NAVEGACIÓ :  Fins a 6 mts., Navegació diürna. Potència motor adequada embarcació. Fins a 2 milles. Governs de motor nàutiques calasse C, 16 anys d’edat amb consentiment. Per l’obtenció 2 h,. de Teoria i 4 h. De  Pràctiques de seguretat i navegació. NO HI HA EXAMEN.

PATRÓ DE NAVEGACIÓ BÀSICA DE MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 8 metres d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 5 milles de la costa i govern de motos nàutiques.

PATRÓ D’EMBARCACIONS D’ESBARJO A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a  metres 15 d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 12 milles de la costa, navegació entre illes dins dels arxipèlags balear i canari, i govern de motos nàutiques. Si es realitzen 24 hores més de pràctiques reglamentàries de navegació es podran portar embarcacions d’esbarjo de fins a 24 metres d’eslora i es podrà fer la navegació entre la Península i les Illes Balears.

PATRÓ DE IOT A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, fins a 150 milles de la costa i govern de motos nàutiques.

CAPITÀ DE IOT A MOTOR.  Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, vaixells d’esbarjo, sense limitació geogràfica i govern de motos nàutiques.

El canvi s’haurà de sol·licitar a l’Administració que el va expedir.

Start typing and press Enter to search

Serveis Nauticstg la nautica